Автоновини

Кросовер Skoda Karoq перетворили на кабріолет

Фото: Skoda

Студенти академії Skoda підготували новий концептуальний кабріолет. Як повідомляє прес-служба чеського бренду, автомобіль побудований на базі компактного кросовера Karoq. Публічний дебют новинки відбудеться на спеціальному заході в червні нинішнього року.

Всього в розробці беруть участь 20 студентів училища Skoda в місті Млада-Болеслав. На даний момент компанія вже опублікувала перше тізерне зображення майбутнього вседорожнього кабріолета. За словами юних інженерів, цільова аудиторія новинки – молоді, активні люди.

Це не перша розробка студентів Skoda. Раніше вони розробили новий концептуальний пікап. Автомобіль під назвою FUNstar побудований на базі Fabia третього покоління. Машина отримала посилену центральну стійку, 18-дюймові колісні диски, світлодіодне підсвічування днища, нову решітку радіатора і світлодіодну оптику. Також пікап оснащується модернізованою аудіосистемою з 200-ватним сабвуфером і оновленою інформаційно-розважальною системою з сенсорним екраном.

Ще однією розробкою чеських студентів стала експериментальна версія найменшої моделі Skoda – Citigo. Компакт-кар перетворили в електричний пляжний баггі під назвою Element. Автомобіль позбувся даху і заднього ряду сидінь, на місце якого встановили стереосистему. Замість двигуна внутрішнього згоряння поставили повністю електричну силову установку, яка видає 60 кВт (82 кінських сили).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook