Автоновини

Mazda оновить пікап BT-50

Фото: Mazda

Компанія опублікувала перше тізерне зображення рестайлінгового пікапа BT-50. Прем’єра новинки повинна відбутися в травні нинішнього року. Однак поки продажі цієї машини заплановані тільки в Австралії. Чи з’явиться автомобіль пізніше в інших країнах, поки невідомо. Основним конкурентом новинки називається рестайлінгова Toyota Hilux.

На самому зображенні поки показаний тільки передній диск майбутнього пікапа. Однак в компанії заявили, що BT-50 отримає «серйозні зміни» в дизайні. Так, в Mazda пообіцяли, що машину укомплектують новою решіткою радіатора, іншими бамперами і видозміненими повітрозабірниками. Також японці обіцяють додати пікапу нове обладнання і сучасні системи безпеки.

Автомобіль побудований на базі Ford Ranger T6. У моторну гамму автомобіля увійде вдосконалений 3,2-літровий дизельний агрегат Duratorq TDCi. Потужність п’ятициліндрового мотора складе 200 к.с. і 470 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати спільно з шестиступінчастим “автоматом” або шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook