Автоновини

Smart переведе всі свої автомобілі на електрику

Фото: Daimler AG

Компанія Smart стане повністю електричним брендом – після 2020 року німецька марка буде продавати тільки автомобілі, оснащені «зеленими» двигунами. Про це на щорічній зустрічі акціонерів концерну Daimler розповів його глава Дітер Цетше.

«Daimler вже почав активний перехід на електричні технології. До 2022 року Mercedes-Benz буде мати принаймні по одному повністю електричному представнику в кожному сімействі, а бренд Smart після 2020 року слідом за Північною Америкою відмовиться від машин з ДВЗ. Крім того, ми застосуємо електричні агрегати на наших фургонах, вантажівках і автобусах», – пояснив Цетше.

З лютого 2017 року компанія Smart пропонує в США тільки один автомобіль – електрокар ForTwo Electric Drive. При цьому після рішення про відмову від машин з ДВЗ тільки 27 з 85 американських офіційних дилерів вирішили продовжити продажі моделі. Решта відмовилися від реалізації електрокара, але при цьому продовжують займатися обслуговуванням автомобілів своїх клієнтів.

Більшість дилерів зосереджені в штатах і містах, влада яких надають власникам електричних машин субсидії і різні привілеї. Найбільш високий клієнтський потенціал німецький автовиробник бачить в містах Сан-Франциско, Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Майамі, Портленд і Сан-Дієго.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook