Автоновини Пекін-2018

Найшвидшу версію BMW M2 розсекретили до прем’єри

Фото: BMW Blog

У розпорядженні видання BMW Blog виявилися офіційні фотографії найпотужнішої і найшвидшої версії купе BMW M2, яке отримає приставку Competition в назві. Публічна прем’єра новинки відбудеться 25 квітня в рамках Пекінського автосалону.

За попередніми даними, BMW M2 Competition оснастять модифікованим шестициліндровим трилітровим бітурбо мотором від купе M4. Двигун буде розвивати 410 к.с. і 550 Нм крутного моменту, що на 40 сил і 85 Нм більше віддачі агрегату стандартної версії M2.

Передбачається, що версія з роботизованою коробкою з двома зчепленнями BMW M2 Competition зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,2 сек., що на 0,1 сек. швидше звичайної модифікації двохдверкі.

Екстремальне купе отримає полегшену конструкцію, вдосконалені гальмівні механізми, перенастроюючу підвіску і модернізований аеродинамічний обвіс кузова. Судячи із зображень, у M2 Competition зміниться радіаторна решітка і передній бампер, в якому з’являться модернізовані повітрозабірники.

На кермі з’являться кнопки «M1» і «M2», які, судячи з усього, будуть відповідати за налаштування додаткових драйверськіх режимів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook