Автоновини

Ілон Маск назвав терміни появи самої доступної Tesla з двома моторами

Компанія Tesla повинна представити двомоторну модифікацію свого самого доступного електрокара – Model 3 – в липні 2018 року. Про це з своєму твіттері написав керівник американського виробника електрокарів Ілон Маск.

При цьому глава «Тесли» зазначив, що перед запуском нової версії компанії спершу потрібно почати випускати по 5 тис. примірників стандартної Model 3 щотижня.

За попередніми даними, сама потужна модифікація Tesla Model 3 отримає назву Performance. На відміну від базової версії такий електрокар укомплектують додатковим мотором, який буде приводити в рух передні колеса. Крім того, новинка отримає пневматичну підвіску і модернізовані гальмівні механізми.

На даний момент Tesla пропонує два варіанти Model 3, які комплектуються тільки одним двигуном. Базовий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,6 сек.,а його максимальна швидкість складає 210 км на годину. Запас ходу без підзарядки – 354 кілометри.

Варіант Long Range комплектується 258-потужним електромотором, що дозволяє набирати “сотню” за 5,1 сек., а його максималка дорівнює 225 км на годину. Блок батарей ємністю 80,5 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook