Автоновини

Седан Geely Emgrand GT стане гібридом

Фото: Cars News China

Компанія Geely анонсувала появу гібридної версії седана Emgrand GT. На місцевому ринку цей автомобіль продається під назвою Borui. Новинка отримає приставку в назві GE і буде представлена ??в 9 квітня нинішнього року.

На даний момент китайський бренд вже опублікував зображення салону машини. Судячи по знімках, седан отримає 12,2-дюймовий сенсорний екран і незвичайне підсвічування. Також машину укомплектують бездротовою зарядкою для смартфонів.

За даними CarsNewsChina, до складу гібридної силової установки Emgrand GT увійде 1,5-літровий бензиновий турбомотор. Агрегат буде працювати спільно з електродвигуном і семиступінчастим “роботом”. Від стандартної версії седана гібрид буде також відрізнятися іншими бамперами і новою решіткою радіатора.

У Україні базовий Emgrand GT оснащується атмосферником об’ємом 2,4 л (148 і 215 Нм), а всі інші версії, – «турбочетвіркою» об’ємом 1,8 літра. Максимальна потужність при 5500 оборотах – 163 к.с., піковий крутний момент в 250 Нм доступний в діапазоні від 1500 до 4500 оборотів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook