Автоновини

Найшвидший Mercedes C-Class перетворять на гібрид

Фото: Mercedes-Benz

Mercedes-AMG розробить нове покоління автомобілів «зарядженої» лінійки C-Class – з індексом «63». Про це виданню CarAdvice повідомив глава Mercedes-AMG Тобіас Моерс. За його словами, прем’єра новики навряд чи відбудеться раніше початку наступного десятиліття. Топ-менеджер підкреслив, що автомобіль наступного покоління, швидше за все, отримає гібридну силову установку.

«В умовах жорстких правил, особливо в Європі, Mercedes-AMG повинен переосмислити C63. При цьому відповідати суворим нормам необхідно без негативного впливу на продуктивність машини», – пояснив Моерс.

На даний момент седан, купе, універсал і кабріолет оснащуються чотирилітровим твін-турбо мотором V8, який на стандартних варіантах розвиває 475 к.с., а на S-модифікаціях – 510 кінських сил. Найлегше і найшвидше купе Mercedes-AMG C63 S здатне прискорюватися з місця до «сотні» за 3,9 секунди, а його максимальна швидкість склала 290 км на годину.

На минулому автосалоні в Нью-Йорку Mercedes-AMG представив оновлене «заряджене» сімейство C-Class. Після рестайлінгу автомобілі отримали 9-ступінчасту автоматичну коробку передач, яка прийшла на зміну колишньої 7-діапазонної трансмісії.

Інженери з Аффальтербаха модернізували шасі, застосувавши інші настройки пружин і амортизаторів. У стандартне оснащення всіх модифікацій AMG C63 тепер увійшла адаптивна підвіска з трьома режимами жорсткості, а також функція блокування заднього диференціала з електронним управлінням.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook