X

Cadillac розсекретив свій найменший кросовер

Фото: Cadillac

Компанія Cadillac представила на своєму домашньому автосалоні в Нью-Йорку новий компактний кросовер XT4. У модельному ряду бренду автомобіль зайняв місце на щабель нижче XT5 і надійде в продаж на місцевому ринку цієї осені.

Виробництво кросовера буде налагоджено в штаті Канзас. Ціни на новинку починаються від 35 790 доларів. Серед конкурентів машини називаються BMW X1 і X2, Audi Q3 і Mercedes-Benz GLC.

XT4 став самим компактним кросовером компанії. Машина отримала L-подібні світлодіодні фари, чорну хромовану решітку радіатора, невеликий спойлер і 18-дюймові колісні диски. Також автомобіль оснащується бічними скляними молдінгами і рейлингами на даху. Об’єм багажного відділення дорівнює 637 л., що більше ніж, наприклад, у Porsche Macan.

У салоні кросовера встановлюється 8-дюймовий дисплей, фронтальна камера, спортивні сидіння, чотири USB-порти, а також камера заднього виду. Водієві доступні система іонізації повітря, система бездротової зарядки смартфону і аудіосистема Bose.

Кросовер комплектується 2,0-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 240 кінських сил. Мотор працює спільно з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Клієнтам на вибір запропонують систем повного або переднього приводу. Динамічні характеристики новинки будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post