X

BMW M3 отримає 500-потужний мотор в 2019 році

Фото: Motor1

Компанія BMW приступила до тестів седана M3 нового покоління. Фотошпигунам вдалося зняти автомобіль під час випробувань на Нюрбургринзі. Знімки були опубліковані виданням Motor1. За їхніми даними, продажі новинки почнуться в 2020 році. При цьому, прем’єра седана може відбутися трохи раніше – на автосалоні у Франкфурті в 2019 року, повідомляє Autocar.

На даний момент відомо, що найшвидший седан під кодовою назвою G80 укомплектують 3,0-літровим бензиновим мотором. За неофіційними даними, потужність агрегату складе близько 500 кінських сил. Інформація про те, що седан буде пропонуватися з гібридною силовою установкою, поки не підтверджуються.

Не дивлячись на камуфляж, вже зараз можна сказати, що машина отримає мінімальні зміни в дизайні і збереже ті ж габарити, що і її попередник. Новинку побудують на платформі CLAR. В якості трансмісії буде запропонована восьмиступінчаста автоматична коробка передач. Для зниження ваги новинка отримає дах і капот з вуглепластика. Плюс до всього, з композитних матеріалів будуть виконані елементи аеродинамічного обважування кузова.

На даний момент найпотужнішою і найшвидшою дорожньої версією M3 є модель під індексом CS. Седан комплектується доопрацьованою трилітровою твін-турбо «шісткою», що розвиває 460 к.с. і 600 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

BMW M3 CS набирає першу “сотню” за 3,9 сек., що на 0,2 і 0,1 сек. швидше звичайної M3 і Competition Package відповідно. Максимальна швидкість седана примусово обмежена електронікою на позначці 280 км на годину.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post