Автоновини

Першому хот-хетчу Hyundai додадуть «робота» з двома зчепленнями

Фото: Hyundai

Наступного року перший в історії компанії Hyundai хот-хетч – i30 N – отримає роботизовану коробку передач з двома зчепленнями. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Car Advice.

Hyundai i30 N був представлений влітку 2017 року. «Заряджений» хетчбек оснастили дволітровою наддувною «четвіркою», яка буде доступна в двох стадіях форсування і з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Базовий варіант розвиває 250 к.с. і 353 Нм крутного моменту, що дозволяє хот-хетчу розганятися з місця до 100 км / год за 6,4 секунди.

Топова версія, мотор якої видає 275 сил, здатна набирати першу “сотню” на 0,3 секунди швидше. В обох випадках максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Передбачається, що використання роботизованої коробки передач дозволить хот-хетчу набирати першу “сотню” на кілька десятих частки секунди швидше. Крім того, така трансмісія повинна залучити до моделі додаткових покупців.

Як і раніше водієві буде доступно п’ять драйверских режимів: Eco, Normal, Sport, Sport N і Custom N, які можна перемикати за допомогою двох кнопок на рульовому колесі. Залежно від вибору, електроніка змінить настройки амортизаторів, рульового управління, відгук на натиснення педалі акселератора, а також звучання випуску.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook