Автоновини

Компанія Seat анонсувала прем’єру нового кросовера

Фото: Seat

Seat планує розробити новий купеподібний кросовер. Про це на щорічній прес-конференції іспанського бренду заявив глава відділу досліджень і розробок компанії Маттіас Рабе, повідомляє AutoExpress. Автомобіль, який стане першим CUV (Crossover Utility Vehicle) Seat, побудують на абсолютно новій базі.

Прем’єра новинки повинна відбутися в 2020 році.  У модельному ряду іспанців машина займе місце на щабель нижче великого позашляховика Tarraco, прем’єра якого відбудеться вже найближчим часом. Пізніше новинка отримає і спортивну модифікацію Cupra.

«Наш CUV буде розміром з Leon. Досить високий, купеподібний і дуже спортивний», – пояснив Рабе.

Дизайн автомобіля отримає риси концепту 20v20, який був вперше показаний на автосалоні в Женеві в 2015 році. Всі технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті. Швидше за все, крім бензинових і дизельних моторів, клієнтам також запропонують кросовер з гібридною силовою установкою.

Також в 2020 році Seat випустить свій перший серійний електрокар. Запас ходу у новинки складе 500 км. За неофіційними даними, Seat назве свій перший серійний електрокар Born – на честь фешенебельного району в центрі Барселони.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook