Автоновини

BMW розробить електрокари з запасом ходу в 700 кілометрів

До 2025 року компанія BMW планує випустити 25 серійних електрифікованих моделей. Про це стало відомо в ході щорічної звітної конференції концерну в Мюнхені.

З них 12 будуть оснащуватися повністю електричними силовими установками. Запас ходу у машин складе близько 700 км. У свою чергу, гібриди зможуть проїжджати виключно на електротязі до 100 км.

У планах німецького бренду в нинішньому році реалізувати по всьому світу близько 140 тис. автомобілів з електрифікованими силовими установками. До кінця наступного року в планах BMW вивести на дороги як мінімум 1,5 млн гібридів і електрокарів.

Уже в цьому році німецька компанія почне серійне виробництво гібридного родстера i8, представленого на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. До складу силової установки входить 1,5-літровий трициліндровий мотор потужністю 231 к.с. і 143-потужний електричний двигун. Агрегати дозволяють спорткару прискорюватися з місця до «сотні» за 4,4 секунди, а максимальна швидкість обмежена 250 км на годину.

У 2019 році бренд MINI, яким володіє компанія BMW, випустить свій перший серійний електрокар, до якого в тому ж році приєднається два або три гібрида. Роком пізніше BMW представить електричну модифікацію кросовера X3. У 2021 німці випустять електрокар нового покоління, який на даний момент відомий під назвою iNext.

Починаючи з 2021 року електрокари баварського бренду почнуть оснащуватися автопілотом третього рівня. В цьому ж році почнуться випробування машин, оснащених безпілотними системами четвертого і п’ятого рівнів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook