Автоновини

Дизайн нового Subaru Forester розсекретили до прем’єри

Фото: Carscoops

Перші фотографії кросовера Subaru Forester нового покоління витекли в мережу. Знімки були опубліковані виданням Carscoops і являють собою скани з брошури або журналу. Точного підтвердження, що на фотографіях зображений наступний Forester поки немає.

Однак, судячи з ліхтарів аналогічним тим, що були показані на першому офіційному тізері, мова йде саме про цю машину. Судячи з фотографій, зміни в дизайні у кросовера мінімальні. Так Forester отримає нову решітку радіатора і видозмінену оптику.

Кросовер побудують на новій платформі Subaru Global Platform (SGP), яку вже використовують Impreza п’ятого покоління і XV. За неофіційними даними, в моторну гамму машини увійдуть бензинові чотирициліндрові двигуни. Також Forester укомплектують безступінчатим трансмісією і системою повного приводу. Крім цього клієнтам нададуть нові системи безпеки.

Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку 28 березня. Чи з’явиться новинка у продажу в Україні поки невідомо. Зараз в Україні продається оновлена ??версія Forester нинішнього покоління. Ціни на машини починаються від 817 000 грн. Придбати машину можна з бензиновими горизонтально-опозитними двигунами об’ємом 2,0 і 2,5 л, причому найпотужніша версія оснащується дволітровим турбомотором. Всі двигуни працюють спільно з безступінчатою коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook