Автоновини

Kia розсекретила новий Quoris

Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала на своєму південнокорейському сайті брошуру з деякою інформацією та фотографіями флагманського седана K900 нового покоління для домашнього ринку. Прем’єра глобальної моделі, яка в Україні продається під назвою Quoris, відбудеться в кінці березня на мотор-шоу в Нью-Йорку.

Відмінною рисою седана стала масивна решітка радіатора, виконана у фірмовій концепції «Ніс тигра», що складається з 176 окремих елементів. Крім того, Quoris отримав ліхтарі і патрубки випускної системи з хромованою окантовкою.

У салоні з’явилася повністю цифрова приладова панель, а також великий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу діагоналлю 12,3 дюйма. Інтер’єр оздоблений шкірою і натуральним деревом. Крім того, флагманська модель отримала розумну систему підсвічування з 64 відтінками і можливістю реакції на рух.

Моторна лінійка включила колишній п’ятилітровий двигун V8, а також 3,8-літровий агрегат V6. Крім того, буде доступна нова 3,3-літрова “шістка” з двома турбінами, яка встановлюється на спортивний фастбек Stinger. Характеристики моторів поки не називаються. На поточний момент відомо, що всі двигуни поєднуються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Автомобіль доступний як з заднім, так і з повним приводом.

У Україні нинішній Kia Quoris доступний з бензиновими моторами робочим об’ємом 3,3 та 3,8 і 5 літрів, що розвивають 294, 334 і 425 к.с. відповідно. Усі двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook