Автоновини

Новий Ford Focus сфотографували в камуфляжі з коміксів

Фото: Motor1

Компанія Ford продовжує дорожні випробування Focus нового покоління. Під час цього в об’єктив фотошпигунів вже не раз потрапляв хетчбек, проте тепер на тестах був помічений седан в незвичайному камуфляжі, що нагадує комікс. Фотографії автомобіля були опубліковані виданням Motor1.

Дизайн новинки нагадує однойменний хетчбек який вже був сфотографований без маскування. Автомобіль отримає нові світлодіодні фари головного світла, а також збільшену трапецієподібну радіаторну решітку, яка візуально вийде нижчою за нинішню. Знімків салону седана поки немає, проте, швидше за все, інтер’єр виконають в стилі моделі Fiesta нового покоління.

Новинка буде використовувати платформу Global C-car існуючої версії. При цьому, колісна база машини збільшиться приблизно на 50 міліметрів. Сам автомобіль стане легше моделі попереднього покоління приблизно на 50 кілограмів.

У моторну гамму «Фокуса» увійде 1,5-літровий трициліндровий наддувний агрегат. Крім того, в залежності від ринку будуть доступні дволітрові бензинові мотори, а також дизельні двигуни робочим об’ємом 1,5 і 2,0 літра. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або шестидіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Фото: Motor1

Компанія Ford представить Focus нового покоління для європейського ринку на спеціальному заході в квітні, хоча раніше передбачалося, що модель дебютує в березні на Женевському автосалоні. Крім седана і хетчбека клієнтам запропонують універсал, розкішну версію Vignale, спортивний варіант ST-Line, а трохи пізніше з’явиться «заряджена» версія ST і вседорожня модифікація Active.

Випуск моделі перенесуть для північноамериканського ринку з США до Китаю. Звідти ж новий «Фокус» буде поставлятися і в ряд інших країн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook