Автоновини

Концепт Cadillac Escala отримає серійну версію в 2021 році

Фото: Cadillac

Компанія Cadillac може розробити серійну версію концепту під назвою Escala, який був представлений в серпні 2016 року. Як повідомляє Autoline Network, виробництво автомобіля може бути налагоджено на заводі в Детройті. Збірка новинки почнеться в грудні 2021 року.

Машина розділить платформу з CT6. Вся інша інформація про серійну Escala поки тримається в секреті. На даний момент навіть не відомо в якому кузові буде випущений автомобіль. У модельному ряду компанії новинка займе місце на щабель вище CT6.

Прототип Escala за розмірами перевершує седан CT6. Автомобіль побудований на платформі Omega. Концепт оснащується 4,2-літровим бензиновим твін-турбо двигуном V8. Потужність мотора становить 500 кінських сил.

Escala отримала світлодіодну оптику і 22-дюймові колісні диски. Оббивка салону виконана вручну. Cadillac Escala укомплектували трьома вигнутими OLED-дисплеями.

Ряд стилістичних рішень концепту в майбутньому отримає оновлений Cadillac CT6. Рестайлінговий седан отримає схожу широку решітку радіатора, а також нову оптику, інші бампери і спортивну вихлопну систему з двома патрубками.

Раніше повідомлялося, що Cadillac збирається розробити новий флагманський седан CT9. Прем’єра моделі відбудеться не раніше 2029 року. Вартість машини досягне 300 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook