X

Ford опублікував перше зображення позашляховика Bronco

Фото: Ford

На щорічній прес-конференції, присвяченій майбутнім моделям Ford, американська компанія показала перше зображення відродженого позашляховика Bronco. На зображенні новинка закрита тканиною, однак, судячи з силуету автомобіля, він буде істотно відрізнятися від свого попередника, який пускався з 1966 року.

Позашляховик буде побудований на базі пікапа Ford Ranger нового покоління, який дебютував в цьому році на автосалоні в Детройті. Продажі автомобіля повинні початися не раніше 2020 року. Складання моделі буде налагоджено на заводі в Мічигані.

За неофіційному даними, новий позашляховик Ford Bronco оснастять 2,7-літровим бензиновим мотором EcoBoost V6. Потужність агрегату складе 325 кінських сил. Також в Ford обговорюють розробку гібридної версії моделі.

Також в планах Ford розробити свій перший електричний кросовер. Автомобіль повинен стати у майбутньому конкурентом моделі Tesla Model Y. Як обіцяють в компанії новинка буде відрізнятися невеликим цінником і великим запасом ходу. За попередніми даними без підзарядки машина зможе проїхати близько 480 кілометрів.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post