Авто на єврономерах Автоновини

Южаніна розповіла, як Рада зібралася вирішувати питання з єврономерами (відео)

21 березня після закінчення роботи Комітету ВР з питань податкової та митної політики відбудеться зустріч з активістами.

Для розв’язання проблеми автомобілів на європейській реєстрації використовуватимуть молдавський досвід. Про таке в ефірі “5 каналу” заявила голова Комітету ВР з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

“Я сьогодні повідомила всім членам Комітету, що наступної середи (21 березня – ред.) після закінчення Комітету в нас відбудеться зустріч з активістами… вони мали зараз змогу ознайомитися з тим варіантом розв’язання питання, які я їм запропонувала востаннє – я віддала на руки закон, який діє в Молдові і який надав можливість республіці Молдова розв’язати цю проблему”, – зазначила вона.

“Там ключові ставки такі: для того, щоби мати можливість сплатити митні платежі і розмитнити, треба сплатити акциз у розмірі 30% від діючої ставки акцизу. І потім наступають вся відповідальність і нові можливості для всіх правоохоронних органів, які контролюватимуть, і найголовніше – для митних органів, які контролюватимуть подальший ввіз таких автомобілів. Тобто розв’язати питання з тією кількістю (євроблях – ред.), що є, але у подальшому – унеможливити таке використання Митного кодексу саме з такою метою для громадян України”, – уточнила Южаніна.

Повну версію розмови дивіться нижче у відео:

 

ДЖЕРЕЛО: 5.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook