Автоновини

Ford Kuga нового покоління вперше помічений на тестах

Фото: Autoexpress

Компанія Ford приступила до дорожніх тестів кросовера Kuga нового покоління. Фотошпигунам вперше вдалося зняти автомобіль під час тестів. Знімки новинки були опубліковані виданням AutoExpress. За їхніми даними, прем’єра машини відбудеться не раніше 2020 року.

Машина розділить платформу з Focus Focus четвертого покоління. Новинка стане помітно більше свого попередника. Вже зараз можна сказати, що кросовер отримає довший задній звис і розширені колісні арки. Дизайн автомобіля отримає риси наступного Focus.

Всі технічні характеристики нового кросовера Kuga поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, машина отримає гібридну силову установку. При цьому повністю електричної модифікації автомобіля чекати не варто.

У Україні на даний момент продається оновлений Kuga. Ціни на машину починаються від 618 772 грн.  Ford Kuga в Україні оснащується 1,5-літровим бензиновим двигуном EcoBoost. Мотор доступний в двох варіантах потужності: 120 і 150 кінські сили. Також клієнтам пропонується 2,0-літровий агрегат з віддачею 150 кінських сил. Обидва двигуни доступні в парі з 6-ступінчастою автоматичною та механічною трансмісією.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook