Автоновини

Випробування першого електрокара Porsche показали на відео

Фото: Motor1

Компанія Porsche продовжує зимові тести свого першого електрокара. Відеозапис випробувань був викладен виданням Motor1. За їхніми даними, серійна версія новинки одержить назву Mission E і буде представлена ??в 2019 році.

Збірку машини налагодять на заводі в Штутгарті. Ціна на машину складе приблизно 85 000 доларів. Таким чином, «зелений» спорткар виявиться не дорожче базової версії моделі Panamera.

Cерійная версія електричного спорткара збереже основні стилістичні риси прототипу Mission E, представленого 2015 року на Франкфуртському автосалоні. Основною відмінністю стануть стандартні задні двері, які замінять задньопетельні двері концепт-кара, що відкривалися проти напрямку руху.

Porsche підтвердила, що запас ходу у новинки складе близько 500 кілометрів. Зарядка акумулятора на 80% займе всього 15 хвилин. У рух машина буде, швидше за все, наводиться за допомогою двох електромоторів.

Прототип Porsche Mission E був укомплектований двома електричними моторами, розташованими на передній і задній осі. В сумі агрегати розвивають більше 600 кінських сил, завдяки чому Porsche Mission E здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook