Автоновини Женева-2018

Mercedes-AMG G63: як раніше, тільки ще потужніше

Фото: Олег Лозовой

Майстри з Аффальтербаха не стали вигадувати велосипед і поставили під капот нового «Геліка» наявний у них в активі чотирьохлітровий наддувний V8 з двома турбінами з змінною геометрією крильчатки. Він прийшов на зміну колишньому велетенському 5,5-літровому V8. Новий двигун видає 585 к.с. і 850 Нм крутного моменту, що на 14 сил і 90 Нм перевершує віддачу попереднього агрегату.

Наддувна «вісімка» працює в парі з 9-ступінчастим автоматом AMG Speedshift TCT і системою повного приводу AMG Performance 4Matic, яка тепер розподіляє тягу між осями щодо 40:60 на користь задньої.

Тандем нових мотора і трансмісії дозволяє автомобілю масою майже 2,5 тонни прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,5 секунди, що на 0,9 секунди швидше колишнього G 63. При цьому максимальна швидкість позашляховика примусово обмежена на позначці в 220 км / год.

Втім, клієнти можуть скинути електронний нашийник, замовивши на позашляховик опціональний спорт-пакет з модернізованими колесами, спеціальними спортивними шинами і максималкою зрушеною на позначку в 240 км / год.

За замовчуванням новий Mercedes-AMG G 63 оснащений адаптивними підвісками, спортивною випускною системою з варіантами звучання, 22-дюймовими лекгосплавними колесами і посиленими гальмівними механізмами.

Старт продажів позашляховика запланований на початок літа. Вартість автомобіля ще не оголошена ні для одного ринку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook