Автоновини

Як кортеж Порошенко збив пенсіонера: всі подробиці і відео

Вчора, 6 березня, в центрі Києві стався інцидент за участю кортежу президента України Петра Порошенка. Ескорт збив на дорозі пенсіонера. Надзвичайна подія сталася на перетині вул. Шовковична та вул. Інститутська, повідомляє Autocentre.

Чоловік 1930 року народження переходив через перехрестя на заборонний сигнал регулювальника. У цей момент рухався кортеж президента, головна машина якого і збила чоловіка. Автомобіль, залучений в ДТП, залишився на місці, інші ж машини продовжили рух. Що стосується 88-річного пішохода, він залишився живий, відбувшись переломом ноги та струсом мозку.

За інформацією свідків, кортеж рухався зі швидкістю 80 км / г. Однак ресурс dtp.kiev.ua спростовує цю інформацію: якби швидкість і справді була такою, чоловік загинув би на місці. Насправді ж ескорт їхав зі швидкістю приблизно 30 км / год.

Пізніше глава прес-служби Національної поліції Ярослав Тракало повідомив, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Проводяться слідчі заходи.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook