Автоновини

Kia показала дизайн нового Quoris

Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала дизайн-скетчі флагманського седана K900 наступного покоління, який в Україні продається під назвою Quoris. Публічна прем’єра новинки відбудеться в кінці березня на мотор-шоу в Нью-Йорку.

Відмінною рисою седана стане масивна решітка радіатора, виконана у фірмовій концепції «Ніс тигра», що складається з 176 окремих елементів. Крім того, Quoris отримає задні ліхтарі і патрубки випускної системи з хромованою окантовкою.

Як повідомлялося раніше, інженери і дизайнери південнокорейської марки постараються перетворити наступний Quoris в більш розкішний автомобіль, щоб він зміг наблизитися до Audi A8, Mercedes-Benz S-Class і BMW 7-Series.

Новий Kia Quoris, на відміну від попередника, буде доступний як з заднім, так і з повним приводом. Лінійка двигунів включить колишній 3,8-літровий агрегат V6 потужністю близько 320 сил, а також 425-потужну п’ятилітрову «вісімку». Не виключено, що лінійку двигунів поповнить новий битурбо мотор V6, який на спортивному фастбеку Stinger видає 370 кінських сил.

У Україні нинішній Kia Quoris доступний з бензиновими моторами робочим об’ємом 3,3 та 3,8 і 5 літрів, що розвивають 294, 334 і 425 к.с. відповідно. Усі двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook