Автоновини Женева-2018

Відроджений Ford Mustang з фільму Bullit почнуть продавати в Європі

Фото: Autocar / Ford

Компанія Ford привезла на автосалон в Женеву спеціальну версію Mustang під назвою Bullit для Європи. Виробництво новинки почнеться вже в червні 2018 року. Продажі автомобіля повинні початися в другій половині нинішнього року. Ціни на особливий Mustang будуть названі пізніше.

Спеціальна версія автомобіля присвячена 50-річчю фільму Bullit, в якому головну роль зіграв Стів Маккуїн. У цій кінострічці він пересувався на спорткарі Ford Mustang 1968 року, що зробило цю машину однією з найбільш впізнаваних у світі. Всього у фільмі взяли участь два таких автомобіля.

Відроджений спорткар комплектується 5,0-літровим бензиновим мотором V8. Потужність агрегату становить 457 кінських сил. У США машина оснащується таким же мотором, але там його віддача була підвищена до 475 кінських сил. Двигун працює спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Максимальна швидкість – 270 км на годину.

Новинку можна придбати в двох кольорах кузова – Dark Highland Green і Shadow Black. Також Mustang Bullit отримав хромовану решітку радіатора, спеціальну ліврею, як у класичного Mustang і 19-дюймові колісні диски. У салоні спорткара встановлюється сенсорна панель приладів, спортивні сидіння Recaro і аудіосистема Bang & Olufsen. Також клієнтам пропонуються гальма Brembo, а важіль перемикання передач в Bullit повністю копіює свій аналог з кінострічки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook