X

Toyota представила Auris нового покоління

Фото: Toyota

Компанія Toyota привезла на автосалон в Женеві, Auris нового покоління. Виробництво моделі налагодять в місті Бернастон (Великобританія). Продажі машини в Європі стартують ближче до кінця року.

Автомобіль побудували на платформі TNGA, яку також використовують Prius і C-HR. Новинка стала більше свого попередника. Так, машина стала на 40 мм довше і 30 мм ширше. При цьому передній звис був зменшений на 20 міліметрів.

Також автомобіль отримав істотні зміни в дизайні. Auris отримав нову світлодіодну оптику, агресивні бампери і видозмінену решітку радіатора. Також машина відрізняється іншою формою даху і антеною на даху в стилі акулячого плавника. Які зміни будуть в салоні поки невідомо – інтер’єр компанія поки вирішила не розкривати.

Автомобіль запропонують з двома гібридними силовими установками. У першому випадку до її складу увійде 1,8-літровий атмосферник і електромотор. Сумарна потужність машини – 122 кінських сили. Також новинка може бути укомплектована 2,0-літровим бензиновим мотором, який працює спільно з електричним двигуном. Сумарна віддача силової установки становить 177 кінських сил. Базові версії машини отримали 1,2-літровий бензиновим мотор, однак його характеристики поки не називаються.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post