Автоновини Женева-2018

Hyundai показала дизайн своїх майбутніх моделей

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила на Женевському автосалоні концепт-кар під назвою Le Fil Rouge. Новинка дає уявлення про дизайнерський напрямок, якого дотримуватиметься південнокорейська марка при створенні майбутніх моделей.

Зовнішність Hyundai Le Fil Rouge стала подальшим розвитком дизайнерської концепції Sensuous Sportiness, яка вже була застосована на компактному кросоверу Kona, водневому автомобілі Nexo і Santa Fe нового покоління.

«Наше основне завдання полягає в перетворенні Hyundai у всіма улюблений бренд, який буде випускати автомобілі з високим емоційним сприйняттям», – зазначив глава проекту Санг-ЮП Лі.

Назва Le Fil Rouge з французької мови можна перекласти як «нитка» – концепт-кар покликаний об’єднати в собі дизайн минулих, нинішніх і майбутніх автомобілів Hyundai. Автомобіль також є сучасною інтерпретацією концепт-кара Hyundai Coupe, випущеного в 1974 році.

Салон прототипу виконаний в авіаційному стилі. Автомобіль отримав рульове колесо-штурвал, великий панорамний дисплей, а також додаткові сенсорні монітори для задніх пасажирів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook