Автоновини Женева-2018

Honda CR-V стала семимісним гібридом

Фото: Autoexpress

Компанія Honda представила на автосалоні в Женеві європейську версію кросовера CR-V п’ятого покоління. Автомобіль отримав гібридну силову установку під назвою Intelligent Multi Mode Drive (i-MMD). До її складу входить 2,0-літровий бензиновий двигун c чотирма циліндрами і два електродвигуни.

Один з них, який виступає в ролі генератора, з’єднаний з одношвидкісною коробкою передач. Автомобіль здатний пересуватися в трьох режимах: виключно на електротязі, тільки з використанням двигуна внутрішнього згоряння, а також в комбінованому циклі.

Базова модифікація автомобіля комплектується 1,5-літровим бензиновим мотором. Така модифікація з’явиться у продажу восени нинішнього року. Гібридну версію можна буде придбати тільки в наступному році.

Автомобіль отримав розтягнуту колісну базу. Завдяки цьому машина пропонується і в семимісцевому варіанті. В салоні машини встановлюється 7-дюймовий дисплей і великий сенсорний екран. Дорожній просвіт кросовера виріс до 208 міліметрів.

Ціни на модель поки невідомі. Основними конкурентами машини називаються Volkswagen Tiguan і Nissan Qashqai.

У Україні на даний момент ціни кросовер Honda CR-V п’ятого покоління починаються від 801?359 гривень. Автомобіль можна купити з 2,0-літровим мотором потужністю 150 к.с., двигун працює в парі з варіатором.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook