Автоновини Пекін-2018

Інтер’єр Volkswagen Touareg нового покоління розсекретили до прем’єри

Фото: Volkswagen

Фотографії салону Volkswagen Touareg третього покоління витекли в мережу. Зображення були опубліковані виданням Motor1. Судячи по знімках, інтер’єр новинки отримає риси Passat і Arteon. Кросовер отримає 15-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи і також цифрову приладову панель. В обробці салону широко застосують алюміній і дерево.

Також очікується поява нової мультимедіа з можливістю управління голосом і жестами. Крім цього, в компанії пообіцяли додати кросоверу ряд нових систем безпеки і функцій допомоги на дорозі.

Що стосується зовнішнього вигляду, то зовні машина буде нагадувати кроссовер Atlas, який на укаїнському ринку почнуть продавати під назвою Teramont. Автомобіль побудують на платформі MLB Evo від Volkswagen. Технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, у нового кросовера буде R-модифікація з 2,5-літровим наддувним п’ятицилиндровим агрегатом від Audi, а також версія з гібридною силовою установкою.

Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Пекіні в квітні. Виробництво моделі налагодять в Братиславі (Словаччина).

У Україні на даний момент продається нинішнє покоління кросовера. Ціни на автомобіль починаються від 1 510 610 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook