Автоновини

GMC представив пікап Sierra нового покоління

Фото: GMC

Компанія GMC, яка є частиною General Motors, представила пікап Sierra нового покоління. Публічний дебют автомобіля відбувся на спеціальному заході в Детройті. Продажі машини на місцевому ринку стартують восени нинішнього року. Зовні пікап відрізняється від попередника новою світлодіодною оптикою, іншим бампером і видозміненою решіткою радіатора.

Вантажна платформа пікапа вперше виконана з карбону. Також в конструкції новинки широко застосовувався алюміній. Завдяки цьому маса Sierra стала на 163 кг менше його попередника.

Автомобіль оснащується особливими ??задніми дверцятами MultiPro з відкидною секцією. Таке клієнтам пропонується системою ProGrade Trailering, завдяки якій за допомогою програми для смартфонів можна проводити діагностику причепа пікапа. Наприклад, водій може перевірити тиск в шинах або роботу оптики.

Також клієнтам пропонується інформаційно-розважальна система Denali з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також функція моніторингу «сліпих» зон, система виявлення пішоходів і функція екстреного гальмування.

У моторну гамму GMC Sierra наступного покоління увійшли бензинові двигуни об’ємом 6,2 і 5,3 літра. Також клієнтам пропонується 3,0-літровий дизельний агрегат. В якості трансмісії для 6,2-літрового V8 і дизельного мотора виступає 10-ступінчастий “автомат”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook