X

Lexus розсекретив новий компактний кросовер

Фото: Lexus

Компанія Lexus опублікувала перші офіційні фотографії і відеоролик свого нового компактного кросовера по назвою UX. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. У модельній лінійці японського бренду новинка стане найменшим кросовером і розташується на один щабель нижче NX. Головними конкурентами машини стануть Mercedes-Benz GLA, Audi Q3, BMW X1 і Infiniti QX30.

Дизайн моделі повторює однойменний концепт-кар, показаний восени 2016 року на мотор-шоу в Парижі. Розробкою дизайну машини займався європейський підрозділ Lexus.

Серійна версія запозичить у свого прототипу ряд стилістичних рішень, включаючи масивну решітку радіатора і гострокутні фари головного світла. У салоні компактного кросовера встановлять повністю цифрову приладову панель.

Всі технічні характеристики компактного кросовера поки тримаються в секреті. На даний момент японці зареєстрували індекси UX200, UX250 і UX250h. Це дозволяє припустити, що автомобіль отримає гібридну версію і модифікації з 2,0 і 2,5-літровими моторами.

Таким чином, в подальшому SUV-лінійка Lexus може включити до п’яти моделей. Крім нинішніх кросоверів NX, RX і GX, в неї увійде серійна версія концепт-кара Lexus LF-1.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post