X

GMC анонсував прем’єру Sierra нового покоління

Фото: GMC

Компанія GMC, яка є частиною General Motors, опублікувала перше зображення пікапа Sierra нового покоління. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться 1 березня в Детройті. Зовні машина буде відрізнятися від попередника новою світлодіодною оптикою, іншим бампером і видозміненою решіткою радіатора.

Технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, в моторну гамму увійдуть 5,0-літровий мотор V8 і 6,2-літровий V8. Також видання Motor1 не виключає появи нового 3,0-літрового дизельного агрегату з турбонаддувом. Крім цього, очікується, що машина стане легше Sierra попереднього покоління.

Нинішнє покоління пікапа комплектується 4,3-літровим двигуном V6. Потужність мотора становить 285 кінських сил. Також машину можна придбати з 5,3-літровим агрегатом V8 з віддачею 355 к.с. і 518 Нм крутного моменту. Топова модифікація пікапа отримала 6,2-літрвий мотор V8. Потужність двигуна становить 420 кінських сил.

Останньою прем’єрою GMC став експериментальний пікап на гусеничній тязі під назвою All Mountain. Концепт-кар призначений для їзди по важкому бездоріжжю і глибокому снігу в горах. Новинка побудована на базі важкого пікапа GMC Sierra 2500HD Denali 4WD Crew Cab, де стандартні колеса замінили гусеничними механізмами компанії Mattracks. Прототип оснащений 6,6-літровим турбодизелем V8 сімейства Duramax, що розвиває 450 к.с. і 1234 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post