Автоновини Женева-2018

Audi A6 нового покоління вперше показали на відео

Фото: Audi

Audi опублікувала перший тизерний відеоролик A6 нового покоління. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. Машина, як і раніше, отримає версії Avant і Allroad. Головними суперниками автомобіля, як і раніше, стануть BMW 5-Series і Mercedes E-Class.

Судячи по ролику, дизайн п’ятого покоління A6 буде нагадувати A4. Над зовнішністю новинки працював Марк Ліхтей, що став шеф-дизайнером бренду в 2014 році. Автомобіль наступного покоління побудують на новій платформі. Завдяки цьому вага машини зменшиться на 100 кг в порівнянні з попередником.

Технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті. За даними Motor1, в моторну гамму автомобіля увійдуть чотирициліндрові бензинові двигуни і шестициліндрові дизельні агрегати. Також клієнтам запропонують гібридну модифікацію і, можливо, повністю електричну.

Audi оснастить A6 нового покоління технологією безпілотного управління. Система зможе брати на себе керування автомобілем на швидкостях до 60 км / год на автомагістралях і дорогах, де зустрічна смуга відокремлена огорожею. Активізується ця функція натисканням кнопки AI на центральній консолі.

У Україні придбати Audi A6 можна в кузові седан і універсал. Ціни на модель починаються від 1 423 12,56 грн. Автомобіль пропонується з трьома бензиновими двигунами 1,8, 2,0 і 3,0 TFSI потужністю 190, 249 і 333 к. с. відповідно.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook