Авто на єврономерах Автоновини

Олег Назаренко: Коли на литовських євробляхах їздитимуть тільки литовці

«Я – не плагіатор, не претендую на пальму першості і чужа слава мені не потрібна. Тому відновлю справедливість: першими більше року тому запропонували ввести плату за перебування євроблях в Україні саме активісти АЄС – руху на захист євроблях, а народні депутати В.Парасюк і Ю.Деревянко навіть зареєстрували законопроекти про введення щомісячної плати за перебування євроблях в Україні. А я лише повторив пропозицію активістів євроблях!», — пише Генеральний директор Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко, у своєму блозі, повідомляє Obozrevatel.

«Хоча справедливості заради треба відзначити, що дана пропозиція активістів євроблях про введення збору з євроблях повторює Закон Латвії, згідно з яким плата за естонські і литовські бляхи введена тільки для громадян Литви, а естонці / литовці можуть їздити на бляхах безкоштовно. Можна і так зробити, як в Латвії, і як пропонують активісти євроблях … Але формально то, що пропонують активісти – дискримінація українських бляхерів. І хоча захищати їх не збираюся, але хіба не справедливіше буде, щоб платили не тільки українці на євробляхах, як пропонують активісти євроблях, але і транзитери (іноземні фури, які їздять транзитом через Україну, або іноземці, які їдуть на відпочинок до Криму і користуються нашими дорогами)?

Пи. Си. Завтра в ЗМІ напишуть, що я захищаю українців на євробляхах))). Адже активісти – руху євроблях запропонували ввести плату за перебування в Україні з євроблях тільки для українців, а я запропонував розглянути можливість усунути дискримінацію і брати таку ж плату і з іноземців!))))

Тим більше, що якщо зробити адекватну вартість розмитнення, то українці пересядуть на українські номери, а на литовських євробляхах будуть реально їздити (Ви не повірите))))))), тільки литовці))))», — підсумував свою точку зору Олег Назаренко.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook