Автоновини

Тепер тільки на розбирання: злодії знайшли новий спосіб злому автомобіля (фото)

Згідно з даними користувачів соціальних мереж, в минулий понеділок, зловмисники варварськи розкрили капот автомобіля. Перш за все злодії вкрали колеса автомобіля, але незвичайним став не цей факт. Зловмисники, бажаючи дістати акумулятор автомобіля, прорізали дірку в бічному крилі моделі, замість більш традиційного способу, пише Auto-motive.

Судячи з діри у крилі автомобіля, злодії лізли під капот за акумулятором. Але ось чому вони зробили це саме так – справжня загадка. А власника автомобіля тепер чекають величезні витрати. Якщо він, звичайно, захоче щось робити з знівеченим автомобілем.

Фахівці відзначають, захиститися від крадіжки акумуляторів досить складно. Найчастіше зловмисникам не потрібно пробиратися в салон, а достатньо всього лише розкрити капот і відключити систему запобігання викраденню. Перш за все фахівці радять користуватися послугами платних парковок і встановлювати на акумулятор клеми з гайкою, що ускладнить задачу злочинцям.

Серед більш складних методів захисту фахівці вироблять установку спеціального замка на капот, але, судячи з даних подій, це не зупинить рішуче налаштованих злочинців. Крім того, сам акумулятор можна закріпити особливими гайками з «секретом», які зовні від відрізняються від звичайних, але откручиваются тільки газовим ключем.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook