X

Перші тести BMW X2: кросовер з повадками хетчбека

Оглядачі британського видання Autocar провели перші тести BMW X2, і відзначили, що водійська позиція в BMW X2 ідеальна.

При цьому, сидіння встановлені на 20 міліметрів нижче, ніж в салоні BMW X1, завдяки чому відчувається деяка спортивність. Однак не все так райдужно на задньому ряду: рослі пасажири можуть упертися в стелю.

Салон кросовера НЕ розбурхує уяву, проте якість матеріалів відповідає класу і стандартам BMW. Ергономіка на висоті, але ось оглядовість ззаду на рівні плечей залишає бажати кращого.

Турбодизельну «четвірку» об’ємом два літри і потужністю 187 кінських сил наші колеги охарактеризували як добре звукоізольовану від салону, також вони похвалили і восьмишвидкісний «автомат». Перемикає передачі він плавно, і питань до нього немає.

У поворотах BMW X2 поводиться впевнено: крен хоч і присутній, але повадки у кросовера практичні такі ж, як і у кращих хетчбеків. Що стосується плавності ходу, то вона теж на висоті: множинні нерівності дорожнього покриття добре відпрацьовуються підвіскою. Глибокі вибоїни, звичайно, свою справу роблять, передаючи енергію удару на кузов, але кросовер при цьому зубодробільним не назвеш.

Оглядачі південноафриканського офісу видання Topgear відзначили, що BMW X2 відчувається важким в поворотах, а рульове управління не забезпечує належного зворотного зв’язку. У кросовера немає тих драйверськіх замашок, які є у седана BMW 320d, під капотом у якого знаходиться точно такий же мотор.

До турбодизелю питань немає: ні на холостих, ні під навантаженням його практично не чутно, і це те, що вигідно відрізняє BMW X2 від конкурентів в цьому класі.

До мультимедійних можливостей BMW X2 питань немає: ергономіка на висоті, навігація працює чітко. Але за підтримку Apple CarPlay доведеться доплачувати.

В цілому ж наші колеги констатували, що BMW X2 складе серйозну конкуренцію Audi Q3, Jaguar E-Pace і Mercedes-Benz GLA.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post