Автоновини

Ford Edge отримав 238-потужний турбодизель

Фото: Ford

Компанія Ford представила оновлений кросовер Edge для європейського ринку, який отримав новий топовий дизельний агрегат потужністю 238 кінських сил. Прем’єра новинки відбудеться в рамках Женевського автосалону.

Американський автовиробник заявив, що рестайлінговий Edge став «самим технологічно просунутим SUV в історії». Від попередника оновлену модель можна відрізнити за новою радіаторною решіткою, іншому капоту і видозміненим фарам головного світла.

У салоні з’явилася модернізована центральна консоль з круглим селектором вибору режимів трансмісії, які прийшли на зміну колишньому важелю. Крім того, в якості опції стала доступна повністю цифрова приладова панель, бездротова зарядна станція для смартфонів, мультимедійний комплекс SYNC 3 з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм, а також преміальна аудіосистема B & O Play, спеціально розроблена для новинки.

Кросовер отримав новий топовий мотор – дволітровий битурбо дизель Ecoblue, що розвиває 238 кінських сил. Двигун поєднується з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу. Такий автомобіль буде пропонуватися у виконанні ST-Line – зі спортивними настройками підвіски, підрульовими пелюстками перемикання передач, 20-дюймовими колесами і хромованими патрубками випуску. У моторну лінійку також увійшли два дволітрових дизеля потужністю 150 або 190 кінських сил.

Список доступного устаткування включив адаптивний круїз-контроль з системою утримання автомобіля в займаній смузі і функцію запобігання фронтальних зіткнень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook