Автоновини

Перший кросовер Rolls-Royce отримає сидіння та стіл, що висуваються

Фото: Autocar

Перший кросовер Rolls-Royce під назвою Cullinan отримає додаткові сидіння, які будуть висуватися зі спеціального відсіку в багажнику. Використовувати їх під час руху буде заборонено. Також при бажанні пасажири можуть висунути невеликий коктейльний столик.

Світова прем’єра кросовера запланована на нинішнє літо. В основу кроссовера Rolls-Royce ляже надлегка алюмінієва архітектура, яку пізніше почнуть застосовувати і на інших моделях британської марки. Ціни поки не називаються, проте відомо, що Cullinan буде коштувати дешевше «Фантома».

На даний момент вже відомо, що Cullinan стане першою повнопривідною моделлю Rolls-Royce. Кросовер отримає оновлений 6,8-літровий бензиновий двигун V12. Динамічні характеристики поки тримаються в секреті. Пізніше очікується і поява гібридної модифікації Cullinan.

Новинка отримає систему кругового огляду, яка забезпечить можливість виведення на контрольному дисплеї тривимірних зображень і панорамного виду. Аналогічна технологія під назвою Surround View використовується на автомобілях BMW. Крім того в салоні новинки встановлять повністю цифрову клавіатуру.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook