Автоновини Женева-2018

Дизайн семимісного кросовера Seat розсекретили до прем’єри

Фото: MQB-Coding & Retrofit

У мережу витекли перші зображення нового семимісного кросовера Seat, який був названий Tarraco – на честь стародавнього міста в Іспанії на узбережжі Середземного моря. Знімки машини були опубліковані в групі MQB-Coding & Retrofit в Facebook.

За даними Motor1, офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні. Ціни на новинку будуть починатися, приблизно, від 30 000 євро. Автомобіль буде конкурувати з Nissan X-Trail.

Дизайн машини буде нагадувати концепт 20V20, який був представлений на автосалоні в Женеві в 2016 році. У модельному ряду бренду новинка буде розташовуватися на щабель вище Ateca і замінить мінівен Alhambrа.

В основу позашляховика ляже модульне шасі концерну Volkswagen – MQB A2. Новинка буде пропонуватися як з п’яти-, так і з семимісцевим салоном.

Передбачається, що лінійка моторів включить наддувні бензинові агрегати робочим об’ємом 1,4 і 2,0 літра, а також дволітрові дизелі. Кросовер буде доступний як з переднім, так і з повним приводом.

Також на платформі MQB Seat планує випустити новий компактний кросовер. Основними конкурентами машини стануть Nissan Juke і Renault Captur.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook