Автоновини

Volvo представила універсал V60 нового покоління

Фото: Volvo

Компанія Volvo офіційно представила універсал V60 нового покоління. Публічна прем’єра моделі, яка буде конкурувати з Audi A4 Avant, BMW 3-Series Touring і Mercedes-Benz C-Class Estate, відбудеться 6 березня на Женевському автосалоні.

Новий Volvo V60 став черговою моделлю шведської марки, в основу якої лягла модульна архітектура SPA. У компанії заявили, що використання масштабованого шасі дозволило зробити універсал самим містким в своєму класі.

Габаритна довжина п’ятидверки склала 4761 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2872 мм. Об’єм багажного відділення становить 529 л – на 99 л більше, ніж у попередника. При складеному задньому ряді сидінь вільний простір автомобіля збільшується до 1364 л.

Лінійка двигунів включить дизельні мотори потужністю 150 і 190 к.с., а також 245-потужний дволітровий бензиновий агрегат. Крім того, будуть доступні дві гібридні модифікації з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі, агрегати які в сумі видають 345 і 390 к.с.

У список електронних асистентів увійшла система City Safety, здатна визначати об’єкти на шляху і задіяти гальмо в разі необхідності, а також функцію напівавтоматичного управління, що працює на швидкості до 130 км / г.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook