Автоновини

Porsche показав свій найпотужніший суперкар з атмосферним мотором

Фото: Porsche

Компанія Porsche офіційно представила оновлений суперкар 911 GT3 RS, який став найпотужнішою моделлю з атмосферним мотором в лінійці німецької марки. Публічна прем’єра купе відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Porsche 911 GT3 RS укомплектували модернізованим шестициліндровим атмосферним агрегатом, що видає 520 к.с., що на 20 сил більше мотора попередника. Двигун працює в парі зі спеціально налаштованим семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями.

Суперкар здатний набирати першу “сотню” за 3,2 секунди – на 0,1 секунди швидше за попередника. Максимальна швидкість купе становила 312 км на годину.

Для оновленого Porsche 911 GT3 RS буде безкоштовно доступний гоночний набір Clubsport, який включає каркас безпеки, вогнегасник і шеститочкові ремені безпеки. За додаткову плату запропонують пакет Weissach з карбоновими компонентами шасі, кузова і салону, а також колісні диски з магнію. Завдяки цьому маса автомобіля знижується на 29 кг – до 1430 кілограмів.

Продажі суперкара стартують в серпні нинішнього року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook