Автоновини

Peugeot Partner перейменували після зміни покоління

Фото: Peugeot

Компанія Peugeot представила фургон під назвою Rifter, який прийшов на зміну моделі Partner. Публічна прем’єра новинки відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Наступник Peugeot Partner побудований на модернізованій платформі модульної EMP2 французького концерну PSA, яка також лежить в основі нового Citroen Berlingo і Opel Combo Life. Фургон буде доступний як з п’яти-, так і з семимісцевим салоном. Крім того, автовиробник запропонує стандартний варіант, довжина якого складе 4,4 м, а також версію з подовженою колісною базою (4,7 метра).

Об’єм багажного відділення становив 775 літрів. При цьому довгобазний фургон в конфігурації з усіма складеними пасажирськими кріслами здатний вмістити до 4000 літрів вантажу.

Новинка буде доступна з системою повного приводу, розробленою разом з компанією Dangel. Лінійка двигунів включить 1,2-літрові бензинові мотори потужністю 110 і 130 кінських сил. У першому випадку агрегат працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, а більш потужний агрегат поєднується з восьмиступінчастим «автоматом».

Дизельна лінійка включила три 1,5-літрові мотори, що видають 75, 100 і 130 кінських сил. Перші два двигуни працюють з п’ятиступінчастою “механікою”, а топовий силовий агрегат поєднується з шестиступінчастою механічною або з восьмідіапазонною автоматичною трансмісією.

Список доступного устаткування включив проекційний дисплей, адаптивний круїз-контроль, систему розпізнавання дорожніх знаків, функцію дотримання рядності руху та інформаційно-розважальну систему з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Плюс до всього, буде запропонована комплектація GT-Line з 17-дюймовими колісними дисками, унікальним «мідним» кольором кузова і особливим оформленням салону.

Терміни появи Peugeot Rifter на українському ринку поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook