Автоновини

Новий Peugeot 508 розсекретили до прем’єри

Фото: Peugeot

У розпорядженні видання Carscoops виявилися перші офіційні фотографії седана Peugeot 508 нового покоління. Автомобіль дебютує 6 березня на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Судячи по знімках, новинка буде зовні нагадувати концепт-кар Instinct, представлений в березні 2017 року. Зокрема, у нього будуть схожі блоки світлодіодних денних ходових вогнів, що йдуть вниз до бампера від передніх фар.

Що стосується інтер’єру, то новий Peugeot 508 отримає фірмовий i-Cockpit другого покоління з повністю цифровою панеллю приладів, невелике кермо зі скошеними краями, а також сидіння з яскраво вираженою бічною підтримкою. У списку електронних помічників буде система кругового огляду і система автоматичного екстреного гальмування.

Лінійка двигунів включить дизельні агрегати робочим об’ємом 1,5 і 2,0 л, а також 1,6-літровий бензиновий агрегат потужністю 165 к.с. Двигуни будуть працювати з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Крім того, у новинки з’явиться топова гібридна модифікація потужністю близько 300 к.с.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook