Автоновини

Hyundai розповіла всі подробиці про новий Santa Fe

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила кросовер Santa Fe нового покоління. Офіційна прем’єра моделі, яка стала більше і отримала нову систему повного приводу, відбулася в Південній Кореї, повідомляє Auto-motive.

Габаритна довжина кросовера склала 4770 мм, а ширина – 1890 мм, що на 70 і 10 мм відповідно більше моделі попереднього покоління. Розмір колісної бази збільшився на 65 мм – до 2765 міліметрів. Об’єм багажного відділення кроссовера в п’ятимісцевому виконанні дорівнює 625 літрам – на 40 літрів більше ніж у попередника. Багажник семимісцевого варіанту збільшився на п’ять літрів – до 130 літрів.

Hyundai Santa Fe виконаний в стилістиці компактного кросовера Kona, а також водневого автомобіля Nexo, у яких, зокрема, запозичена стилістика передньої оптики. Новинка отримала також фірмову «каскадну» радіаторну решітку, що дебютувала на сімействі i30.

Що стосується салону, то всередині з’явилася зовсім інша передня панель, а також великий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу, який тепер розташований в самому верху центральної консолі.

У Південній Кореї Santa Fe буде доступний з двохлітровим дизелем потужністю 186 к.с., а також 2,2-літровим 202-потужним агрегатом. Топовий двигун – двохлітрова бензинова наддувна «четвірка», що видає 235 кінських сил. Всі мотори поєднуються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Кросовер буде доступний як з переднім приводом, так і з системою повного приводу з електронним управлінням HTRAC, яке вперше почали застосовувати на седанах преміального суббуренда Genesis. Водій зможе вибрати з чотирьох режимів їзди: Eco, Comfort, Sport і Smart.

Список доступних електронних асистентів включив систему дотримання рядності руху, адаптивний круїз-контроль з функцією запобігання фронтальних зіткнень, систему контролю втоми водія, проекційний дисплей і систему кругового огляду.

У Південній Кореї вже прийнято понад 14 тис. замовлень на новий Hyundai Santa Fe. Модель для американського і європейського ринку дебютує пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook