Автоновини

Seat визначився з назвою для семимісного кросовера

Фото: Seat

Компанія Seat опублікувала перший тизер і назвала ім’я для свого флагманського кросовера з семимісцевим салоном. Новинка отримає назвою Tarraco – на честь стародавнього міста в Іспанії на узбережжі Середземного моря.

Влітку 2017 року Seat запустив кампанію #SeatSeekingName, в рамках якої попросив своїх шанувальників допомогти придумати ім’я для нової моделі. Найменування автомобіля традиційно має відповідати географічним об’єктам у Іспанії. Крім того, назва кросовера має легко вимовлятися і писатися на різних мовах світу.

У вересні на Франкфуртському автосалоні Seat назвав шорт-лист потенційних назв для свого нового семимісного кросовера. Список можливих назв для нового позашляховика включив найменування: Alboran, Aranda, Avila і Tarraco. У фінальному голосуванні взяло участь близько 150 тис. чоловік, приблизно 35% з яких віддали голос за назву Tarraco.

Семимісний кросовер Seat побудують на модульній платформі MQB, яка вже лежить в основі Skoda Kodiaq і Volkswagen Tiguan Allspace. Передбачається, що лінійка моторів включить наддувні бензинові агрегати робочим об’ємом 1,4 і 2,0 літра, а також дволітрові дизелі. Кросовер буде доступний як з переднім, так і з повним приводом.

За попередніми даними, Seat Tarraco дебютує в березні на Женевському автосалоні, а його європейські продажі стартують ближче до кінця 2018 року. Автомобіль буде конкурувати з Nissan X-Trail.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook