Автоновини

BMW відзначила 30-річчя відкритих M-моделей особливим кабріолетом

Фото: BMW

Компанія BMW представила спеціальну версію «зарядженого» кабріолета M4, що отримав назву 30 Jahre. Новинку присвятили 30-річчю з моменту появи першої M-моделі з відкритим кузовом – в 1988 році баварці випустили відкритий варіант M3, повідомляє Auto-motive.

BMW M4 30 Jahre буде пропонуватися у двох ексклюзивних кольорах – помаранчевому і темно-синьому. Крім того, від стандартного кабріолета її можна буде відрізнити по глянцевому оформленню решітки радіатора і особливим 20-дюймовим колесам.

Салон автомобіля оброблений шкірою Merino в колір кузова. На порогах з’явилися таблички з написом 30 Jahre Edition. Нарешті, на передній панелі перед пасажиром встановлять шильдик з унікальним порядковим номером кабріолета.

Новіка побудована на базі топової модифікації M4 – Competition Pack, яка оснащується трьохлітровою рядною «шісткою» з двома турбінами, що розвиває 450 сил і 550 Нм крутного моменту. Автомобіль також укомплектований спортивною випускною системою і адаптивною підвіскою. Новинка здатна прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,5 секунди, а її максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину.

Тираж BMW M4 30 Jahre Edition обмежать 300 екземплярами. Ціни і терміни початку продажів особливого кабріолета будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook