Автоновини

З’явилися перші фотографії нового Volvo V60

Фото: AutoMotoSvijet

Видання AutoMotoSvijet опублікувало перші фотографії універсала Volvo V60 наступного покоління. Новинка буде представлена ??21 лютого, а її публічний дебют відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Судячи по знімках, новий універсал буде зовні нагадувати «старшу» модель V90. Так, він отримає фірмові фари головного світла «Молот Тора», а також задні ліхтарі, розтягнуті до задніх стійок.

В основу новинки ляже модульна алюмінієва архітектура Scalable Product Architecture, яка вже лежить в основі автомобілів 90-ї серії і кросовера XC60 останнього покоління.

Лінійка двигунів включить дволітрові чотирициліндрові наддувні бензинові і дизельні агрегати. Крім того, буде доступна версія з гібридною силовою установкою, створеної на базі 1,5-літрового трьохциліндрового турбомотора.

Нарешті, топову версію укомплектують дволітровим двигуном з турбіною і приводним нагнітачем потужністю близько 400 кінських сил. Такий універсал зможе скласти конкуренцію Audi S4 і Mercedes-AMG C43.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook