Автоновини Женева-2018

Subaru анонсувала прем’єру нового універсала

Фото: Subaru

Компанія Subaru опублікувала перше зображення свого нового концепту під назвою Viziv Tourer Concept. Як повідомляє прес-служба японського бренду офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві 6 березня.

За даними Motor1, прототип стане передвісником нового серійного універсала, який в модельному ряду компанії замінить нинішній Levorg. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

На єдиному доступному поки зображенні можна побачити лише задню частину машини. Автомобіль побудують на новій платформі Subaru Global Platform. Інші технічні характеристики авто тримаються в секреті.

Назва Levorg складено з трьох слів: легенда, революція і подорож (Legacy, Revolution, Touring). Автомобіль комплектується 1,6-літровим бензиновим агрегатом. Потужність мотора становить 170 кінських сил. Також доступний 2,0-літровий мотор з віддачею 300 кінських сил.

Минулого місяця компанія Subaru представила концептуальний седана Viziv Performance STI. Новинка є спортивною версією попереднього прототипу Viziv Performance, показаного в минулому році. Не виключається, що ряд рішень продемонстрованих на концепті в майбутньому з’явиться на серійній версії седана WRX STI.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook