Автоновини

Italdesign привезе в Женеву 610-потужний родстер

Фото: Italdesign

Італійське кузовне ательє ItalDesign опублікувала тизер відкритої версії 610-потужного суперкара Zerouno, представленого в минулому році. Прем’єра нової модифікації моделі відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні.

Суперкар ItalDesign Zerouno побудований на одному шасі з Audi R8 і Lamborghini Huracan. Кузов автомобіля виконаний з композитних матеріалів. У рух Zerouno наводиться тим же 5,2-літровим атмосферним агрегатом V10, що видає 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту. Тяга передається на всі колеса.

Динамічні характеристики родстера не називаються. Наприклад, купе здатне прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,2 секунди, а його максимальна швидкість складає 330 км на годину.

Тираж оригінального ItalDesign Zerouno обмежили п’ятьма екземплярами, ціни на які починалися приблизно від 1,6 млн доларів. Передбачається, що родстер буде випущений в такій же кількості.

У нинішньому році ItalDesign відзначає своє 50-річчя. За півстоліття італійське ательє створило зовнішність безлічі знаменитих моделей – від спорктарів BMW M1 і Lotus Esprit до масових автомобілів, включаючи Volkswagen Golf і Fiat Panda.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook