Автоновини Женева-2018

BMW представила новий X4

Фото: BMW

Компанія BMW розсекретила кросовер X4 другого покоління. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Женеві в березні нинішнього року. Світові продажі автомобіля почнуться в липні 2018 року. Основними конкурентами кросовера називаються Range Rover Evoque і Porsche Macan. Виробництво моделі налагоджено на заводі у Спартанбурзі (США), повідомляє Auto-motive.

Автомобіль побудований на платформі CLAR, яка є власною розробкою BMW. У порівнянні з попередником вага X4 був знижена на 50 кілограмів. Довжина машини становить 4752 мм, а ширина 1918 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2864 міліметрів. Таким чином новинка стала трохи більше кросовера першого покоління. Об’єм багажного відділення виріс до 525 літрів. При складених спинках крісел другого ряду цей показник збільшується до 1430 літрів.

Кросовер отримає передню частину кузова в стилі моделі X3 нового покоління з звуженими фарами головного світла і масивною радіаторною решіткою. У новинки також зміниться лінія даху, що надає кузову позашляховика ще більш купеподібний силует. В салоні машини встановили нову приладову панель. Кросовер отримає 6,5-дюймовий сенсорний дисплей для управління мультимедійною системою. При цьому водієві також доступні системи управління комплексом голосом і жестами.

Серед систем безпеки – функція аварійного гальмування, система попередження про ДТП і система розпізнавання пішоходів. Крім цього доступні система моніторингу “сліпих” зон, функція утримання автомобіля в смузі руху, а також адаптивний круїз-контроль і система кругового огляду. Крім цього, машина оснащується панорамним люком і трьохзонним клімат-контролем.

Лінійка двигунів включає 2,0-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами. Мотор доступний в двох варіантах потужності – 184 і 252 кінських сил. В останньому випадку розгін до 100 км / год у машини займає 6,3 секунди. Максимальна швидкість – 240 км на годину. Також кросовер оснащується 2,0-літровим дизельним агрегатом з віддачею 190 і 231 кінська сила.

Крім того, у нового BMW X4 є дві «заряджених» модифікації. Бензинова версія X4 M отримала новий 3,0-літровий шестициліндровий мотор. Віддача двигуна становить 360 кінських сил. Агрегат працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін до «сотні» у спортивного кросовера займає 4,8 секунди.

Дизельний варіант X4 M40d оснастили дизельним шестициліндровим агрегатом з чотирма турбінами. Потужність мотора становить 326 кінських сил. Така модифікація X4 до 100 км / год розганяється за 4,9 секунд. Максимальна швидкість – 250 км на годину.

У Україні на даний момент продається X4 першого покоління. Ціни на автомобіль починаються від 1 383 105 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook