Автоновини

Ferrari показала на відео свій новий суперкар

Компанія Ferrari опублікувала відеотизер свого нового суперкара – самої хардкорної версії моделі 488 GTB. Ролик, в якому показані фрагменти дизайну купе, розмістили на офіційній сторінці італійського автовиробника в Facebook.

Суперкар Ferrari 488 Special Series укомплектують істотно модернізованим 3,9-літровим агрегатом V8, створеним на базі мотора гоночної версії 488-ой, яка бере участь в серії Ferrari Challenge. Двигун, в якому застосують збільшені турбіни, буде видавати більше 700 кінських сил. Таким чином, новинка стане найпотужнішим в історії Ferrari автомобілем, оснащеним восьмициліндровим двигуном.

Передбачається, що заради зниження маси до конструкції автомобіля розширять застосування композитних матеріалів. Зокрема, з карбону виконають капот, дах, бампери, задній спойлер, а також деякі деталі інтер’єру, включаючи передню панель.

Плюс до всього, суперкар отримає більш тонке вітрове скло, вікна і полегшені карбон-керамічні гальмівні механізми. Нарешті, на автомобілі використовують новий кузовний обвіс, завдяки якому його аеродинамічні показники покращаться на 20%.

Прем’єра Ferrari 488 Special Series відбудеться на початку березня на Женевському автосалоні. Ціни на суперкар починатимуться приблизно від 250 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook